Méja nangtung busa leungeun touchless otomatis cair foaming sabun dispenser

Katerangan pondok:

Dispenser sabun otomatis, teu aya kontak cuci tangan.
Robah metodeu mencét manual tradisional sareng metodeu bubuka, pamitan kana léngkah-léngkah anu pikasieuneun.


Rincian produk

Tag produk

Otomatis Foaming Sabun Dispenser

Desain bebek anu pikaresepeun ngajantenkeun murangkalih sumanget pikeun ngumbah leungeun!

Réspon Gancang sensor Infrabeureum kalayan rentang induksi lega
Dispenser sabun bébas leungeun higienis ngajaga kokotor, kokotor, sareng kuman tina daérah "bersih"

dasd

Deukeut médan Infrabeureum Sénsor

dwad

Batré Dioperasikeun
Merlukeun Batré Alkali 3-AA (teu kaasup)

wqdas

Merlukeun Foaming Sup Ngan

Anggo ukur Sabun cair BERBISA.Anjeun tiasa nganggo sabun cair biasa sareng éncér dina nisbah 3:1 (Cai: Sabun) atanapi mésér sabun berbusa cair anu tos didamel.(Sabun Teu Kaasup

Tahan cai: IPX4

Toél sénsor leungeun.Lampu LED héjo hartina Siap dispense sabun.

xvv

Lampu LED Beureum hartina batré lemah.

zxc

Pikeun Ngagunakeun

-Sakali batréna dimuat, éta pangalusna pikeun nahan dispenser ti tukang - kalawan leungeun nyanghareup jauh ti irung (sensor) pikeun pindah ka lokasi nu dipikahoyong dina tilelep.Upami teu kitu, upami nahan ti sisi atanapi payun, sénsor infra red médan caket bakal dipicuna, sareng sabun bakal dikaluarkeun.
-Tempatkeun leungeun handapeun pamatuk Bebek pikeun ngeusian sabun berbusa.Lampu indikator bakal héjo nalika batréna pinuh.
- Balikkeun leungeun ka sénsor deui upami anjeun hoyong langkung seueur sabun anu dikaluarkeun.Sensor bakal janten biru.
-Lampu Indikator LED bakal beureum nalika batréna lemah.
Modél produk: QQ318
Tegangan dipeunteun: 4.5V
Beurat Net: 0,59 .lbs.tanpa batré
Bahan: ABS
Ukuran: 3.74 "L * 3.15" W * 7.1H"

Little boy waiting for washing hand
Bathroom interior in light beige and white colors. Round ceramic washbasins. Mirrors, plastic soap dish and chrome faucets for washing hands after a toilet. Design with dark facing tiles.

Fitur produk

1.Touchless gancang-response sensor Infrabeureum.Ngaleungitkeun kontaminasi silang kuman ku cara ngaktipkeun sabun berbusa otomatis.
2.IPX4 waterproof na ABS luar luar ensures yén dispenser Sabun bakal neruskeun dianggo nalika mishaps lumangsung nalika accidently turun dina cai.
3.Quick respon sensor infra red bisa dispense foaming sabun dina 2.5 detik kana aktivasina.Waktos réspon anu gancang hartosna cuci tangan higienis sareng teu aya usaha.
4.Multi-pamakéan Sabun Dispenser bisa dipaké pikeun Sabun cuci piring, leungeun-sabun dispenser, atawa mandi jeung mandi dispenser sabun.

Modél: a-318

KUTIPAN          
Item No. Katerangan barang FOB NINGBO USD/pcs Bungkusan
<3000 3000-10000 10000PCS
QQ318 Gerakan otomatis diaktipkeun Dispenser Sabun suntik Finish 5.05 suntik Finish 4.88 suntik Finish 4.65 unggal dina kotak surat bodas;lajeng 24PCS / CTN, Ukuran karton: 412 * 275 * 245MM;22.200PCS / 925CTNs / 20 ';47.040PCS / 1960CTNS / 40 ';
Hurungkeun / OFF
Bahan:ABS
Indikator LCD:Nalika dihurungkeun atanapi dianggo lampu LCD janten héjo.Nalika pareum atanapi batréna lemah, tampilan LCDna beureum.
Tahan cai:IPX4
Volume Sabun:Max.220ML, teu kaasup
Kapasitas batré:3 accu AA (teu kaasup), gawéna 9 jam terus-terusan.
Ukuran modél(L: H: W): 95 * 180 * 80mm
Beurat: 266.4g (tanpa batré)
dwadqq

① Pulas botol ka katuhu pikeun muka.

xzcsa

② Pencét enteng kompartemen batré pikeun nyabut, pasang batré seger 3-AA.

ggefsd

③ Eusian wadahna ka LINE ku sabun cair.Teras tambahkeun cai pikeun ngeusian botol ka luhur.Kalawan ramo leuwih liang, enteng ngocok pikeun nyampur sabun jeung cai.

gertheh

④ Selapkeun botol kana dispenser sareng pulas ka kénca pikeun nutup (pindahkeun ka posisi paling kénca)

tjhnvbn

⑤ Ketok lampu indikator pikeun ngahurungkeun dispenser.Kontrol tingkat ganda: Lampu Indikator Héjo: Ngahurungkeun panyaluran sabun.Lampu Indikator Beureum - Pareum Kira-kira 1.2ml dikaluarkeun unggal waktos.

cqfqegr

⑥ Posisikeun leungeun handapeun pamatuk bebek pikeun nampa sabun berbusa

Ngeunaan Item Ieu

Toel Gratis & Tanggapan Gancang 2.5sDibandingkeun sareng dispenser sabun panangan anu sanés, dispenser sabun otomatis kami parantos ngadopsi gerak infra red anu tepat sareng téknologi deteksi sensor PIR, anu masihan anjeun pangalaman anu teu disentuh sareng bakal ngaluarkeun sabun sacara konsisten.tur gancang dina ngan 2,5 detik.

Modeu Bersih-otomatisPencét tombol daya, dispenser sabun bakal ngaleupaskeun lotion leungeun busa otomatis dina 2,5 detik lamun sensor ngadeteksi leungeun anjeun papanggih tempat béda jeung anjeun peryogi.Dilengkepan kapasitas 220ml, teu kedah ngeusian frequently.

Awét Anu Bakal Mangtaun-taunDijieunna tina bahan ABS kualitas luhur, dispenser sabun awét sareng gaduh umur panjang.Dispenser sabun didamel ku3 batré AAA (Teu Kaasup), hiji ngagantian bisa dipaké pikeun ngeunaan 3 bulan.

IPX6 WaterproofDispenser sabun dilengkepan ku téknologi tahan cai sareng anti bocor IPX6 pikeun nyegah sabun atanapi cai tina korosi papan sirkuit, khususna di tempat anu baseuh sapertos kamar mandi atanapi tilelep dapur.

Gampang dianggo sareng aplikasi anu legaHenteu kedah deui nyabak dispenser sabun, cukup nempatkeun leungeun anjeun dina handapeun sénsor pikeun nganggo dispenser sabun supados ngahindarkeun inféksi silang sacara efektif.Cocog pisan pikeun kamar mandi, dapur, kantor, sakola, airports, rumah sakit, kindergartens, hotél sarta réstoran jeung tempat umum lianna.

Léngkah-léngkah Ngumbah Leungeun

WW1

Ngumbah leungeun ku lontar

WW2

Rubbing tukangeuntmanéhna leungeun jeung korma

WW3

Cross ngagosok sapuluh ramo

WW4

Wabong pigeulang

WW5

Tngacungkeun jempol

WW6

Rubing fingertips


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali