Warta pausahaan

  • Prinsip sarta fungsi fascia gun

    Gun fascia, ogé katelah instrumen impingement myofascial jero, nyaéta alat rehabilitasi jaringan lemes anu relaxes jaringan lemes awak ngaliwatan impingement frékuénsi luhur.Gun fascia bisa dianggap salaku versi sipil tina DMS (Electric Deep Muscle Stimulator).Vi...
    Maca deui
  • Asal sareng aplikasi dispenser sabun otomatis

    Dina kahirupan sapopoe, sanitizer tangan mangrupikeun jinis pembersih perawatan kulit anu biasana dianggo pikeun ngabersihan panangan.Sababaraha bahan husus bisa maénkeun peran dina disinfecting jeung sterilizing kulit.Pikeun ngagampangkeun nyimpen sareng ngagunakeun sanitizer tangan, jalma-jalma nempatkeun éta dina dispenser sabun.Dispenser sabun anu umum nyaéta ...
    Maca deui