Warta

  • DIY sabun berbusa anjeun gaduh seueur senang

    Naha anjeun terang yén jalma-jalma nganggo kirang cai nalika ngumbah leungeun nganggo sabun busa tibatan sabun cair?Nalika anjeun nganggap sabaraha sering anjeun sareng anggota kulawarga sanés ngumbah panangan anjeun, ngagunakeun sanitizer tangan busa bakal mangaruhan jumlah cai anu anjeun anggo.Ieu henteu ngan ukur ngabantosan anjeun ngahémat artos ku ngirangan ...
    Maca deui
  • Pijat gun jeung roller busa: nu hadé pikeun recovery?

    Roller busa sareng bedil urut mangrupikeun dua alat anu pang populerna sareng mujarab pikeun mobilitas, pamulihan otot, sareng aktivasina otot pre-workout, tapi kalolobaan urang henteu yakin anu mana anu kedah dianggo.Anjeun panginten tiasa heran iraha sareng kumaha cara anu pangsaéna pikeun ngalebetkeun unggal alat kana rutinitas sateuacan sareng saatos latihan.Al...
    Maca deui
  • Sajarah gun Pijat

    Pistol urut sakumaha anu urang terang ieu diciptakeun dina 2008 di garasi ahli terapi fisik anu milarian cara pikeun ngubaran tatu sareng nyeri otot saatos kacilakaan motor.Loba jalma nalangsara ti nyeri otot kronis.Naha éta tatu minor nalika latihan, atlit profésional ...
    Maca deui
  • Naha kuring nyobian nganggo gun urut unggal dinten

    Pilih bebas tina éditan.Éditor kami milih nawaran sareng produk ieu sabab kami nyangka anjeun bakal resep kana harga ieu.Upami anjeun mésér barang ngalangkungan tautan kami, kami tiasa nampi komisi.Dina waktos publikasi, harga sareng kasadiaan akurat.Sababaraha jalma ngan ukur ngaberkahan ...
    Maca deui
  • Musik, cahaya, muatan tilu dina hiji, sababaraha pangalaman lampu musik lampu

    Lampu meja, spiker Bluetooth sareng pangecas sadayana mangrupikeun kabutuhan penting dina kahirupan kuring.Naha anjeun resep kana produk digital anu ngagabungkeun sadayana sareng katingali saé?Nalika kuring ningali sababaraha lampu meja musik anu ngecas nirkabel, kuring terpesona.Mimitina kusabab desain penampilan na pindah, engké ...
    Maca deui
  • The Shenzhou xii manned mission was a complete success

    Misi Shenzhou xii manned éta suksés lengkep

    Numutkeun kana kantor rékayasa ruang angkasa Cina manned, waktu baku Beijing on September 17, 2021, 13 (34) jeung pesawat ruang angkasa diawakna shenzhou dua belas kapsul di dongfeng touchdown suksés badarat, ngalaksanakeun misi hiber astronot nie, liu boming, Shang Hongbo kaamanan kaluar. tina kapsul sm...
    Maca deui
  • Ieu 9 mangpaat latihan bisa 'ngalakukeun' Pikeun Anjeun nu Jalma anu hayang hirup deui lengket

    Harti sabenerna hirup perenahna di olahraga, olahraga bisa ngantep awak aktivitas sél, bisa ngantep hiji jalma kalawan warna alus tur leuwih kaséhatan, jadi olahraga jeung kaséhatan téh hubungan korelasi positif, tapi gerakan slow tina manajemen modern, awak laun-laun jadi malarat, mindeng gering, jeung saterusna...
    Maca deui
  • Élmuwan di Amérika Serikat parantos ngaidentipikasi 17 ubar coronavirus novel kalayan lactoferrin anu épéktip pikeun nyegah panyakit

    Kusabab wabah, peneliti di sakumna dunya milarian cara pikeun ngaréspon novel Coronavirus.Vaksin mangrupikeun panyalindungan pangsaéna tina panyakit ieu, tapi paménta terus ngaleuwihan suplai sadunya.Hasilna, urang élmuwan geus ngagunakeun kecerdasan jieunan pikeun layar pikeun puluhan ...
    Maca deui
  • You know the feeling: very familiar muscle soreness after exercise.

    Anjeun terang rarasaan: nyeri otot pisan akrab sanggeus latihan.

    Anjeun terang rarasaan: nyeri otot pisan akrab sanggeus latihan.Perasaan anu teu ngarareunah tiasa nyababkeun anjeun bolos kusabab nyeri dina sababaraha dinten.Nanging, unggal dinten, urang sadayana nanggung nyeri anu kadang-kadang ngaleuleuskeun sapertos lencana kahormatan.Ieu dianggap tanda yén kerja keras anjeun sareng ...
    Maca deui
  • Élmuwan di Amérika Serikat parantos ngaidentipikasi 17 ubar coronavirus novel

    Kusabab wabah, peneliti di sakumna dunya milarian cara pikeun ngaréspon novel Coronavirus.Vaksin mangrupikeun panyalindungan pangsaéna tina panyakit ieu, tapi paménta terus ngaleuwihan suplai sadunya.Hasilna, urang élmuwan geus ngagunakeun kecerdasan jieunan pikeun layar pikeun puluhan ...
    Maca deui
  • Wash your hands keep life more healthy

    Cuci leungeun sangkan hirup leuwih séhat

    Para ahli yakin yén pneumonia SARS tiasa nyebarkeun ngaliwatan irung, sungut, panon sareng leungeun, sareng seueur jalma anu nyiapkeun masker pikeun nyegah panyakit.Nanging, kumargi topéng tiasa nutupan irung sareng sungut, tapi sanés panon, para ahli nyarios yén pikeun nyegah SARS sacara langkung komprehensif, jalma-jalma kedah ngumbah ...
    Maca deui
  • 【Amerika】 Peran bedil fascia

    Fascia gun, ogé katelah instrumen dampak myofascial jero, nyaéta alat rehabilitasi jaringan lemes anu relaxes jaringan lemes awak ngaliwatan dampak frékuénsi luhur.Fascia gun bisa dipikaharti salaku versi sipil DMS (Electric Deep Muscle Stimulator), frékuénsi geter bakal chan ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2