Calakan Touchless Otomatis Foaming Sabun Dispenser

Katerangan pondok:

Dispenser sabun otomatis, teu aya kontak cuci tangan.
Robah metodeu mencét manual tradisional sareng metodeu bubuka, pamitan kana léngkah-léngkah anu pikasieuneun.


Rincian produk

Tag produk

Ngeunaan Item Ieu

Toel Gratis & Tanggapan Gancang 2.5sDibandingkeun sareng dispenser sabun panangan anu sanés, dispenser sabun otomatis kami parantos ngadopsi gerak infra red anu tepat sareng téknologi deteksi sensor PIR, anu masihan anjeun pangalaman anu teu disentuh sareng bakal ngaluarkeun sabun sacara konsisten.tur gancang dina ngan 2,5 detik.

Modeu Bersih-otomatisPencét tombol daya, dispenser sabun bakal ngaleupaskeun lotion leungeun busa otomatis dina 2,5 detik lamun sensor ngadeteksi leungeun anjeun papanggih tempat béda jeung anjeun peryogi.Dilengkepan kapasitas 220ml, teu kedah ngeusian frequently.

Awét Anu Bakal Mangtaun-taunDijieunna tina bahan ABS kualitas luhur, dispenser sabun awét sareng gaduh umur panjang.Dispenser sabun didamel ku3 batré AAA (Teu Kaasup), hiji ngagantian bisa dipaké pikeun ngeunaan 3 bulan.

IPX6 WaterproofDispenser sabun dilengkepan ku téknologi tahan cai sareng anti bocor IPX6 pikeun nyegah sabun atanapi cai tina korosi papan sirkuit, khususna di tempat anu baseuh sapertos kamar mandi atanapi tilelep dapur.

Gampang dianggo sareng aplikasi anu legaHenteu kedah deui nyabak dispenser sabun, cukup nempatkeun leungeun anjeun dina handapeun sénsor pikeun nganggo dispenser sabun supados ngahindarkeun inféksi silang sacara efektif.Cocog pisan pikeun kamar mandi, dapur, kantor, sakola, airports, rumah sakit, kindergartens, hotél sarta réstoran jeung tempat umum lianna.

Masalah MOQ
Kami nampi pesenan alit, anjeun tiasa naroskeun detil ti penjual kami.

Garansi Produk
Sadaya produk kami garansi 1 taun.

Waktos pangiriman
Upami aya saham anu sayogi, barang tiasa dikirim dina 3 dinten.
Upami teu aya stok, barang tiasa dikirim sakitar 2-3 minggu.

urutan OEM & ODM
Kami nampi pesenan OEM, kirimkeun desain bungkusan anjeun, kami tiasa ngabantosan anjeun ngadamel Logo sareng bungkusan anjeun nyalira.Simkuring gaduh R & D urang sorangan, urutan ODM ditarima ogé.

Isu Sampel
Kami tiasa nawiskeun anjeun conto pikeun diuji sateuacan nempatkeun pesenan resmi.
Sampel bisa dikirim kaluar dina 1-5 poé nurutkeun kuantitas sampel sarta status stock urang.

Métode Pangiriman
Urang tiasa nawiskeun kiriman ku express internasional (TNT, UPS, DHL na FedEx), ku hawa jeung ku laut.

Ngeunaan Bahan Produk
Kami salawasna lengket ngagunakeun bahan aman kalawan food-grade, non-toksik sarta bébas-phthalate.

Ngeunaan Sértipikat
Kami henteu ngan ukur tiasa nyayogikeun halaman wéb sareng nomer séri sertipikat, tapi ogé ngabantosan anjeun pikeun verifikasi sertipikat.

Quality Control & Sistim Manajemén QC
Kami gaduh IQC (Incoming Quality Control), PQC (Producing Quality Control), IPQC (Input Prosés Quality Control), LQC (Line Quality Control) sareng FQC (Final Quality Control).

Saatos Service Penjualan
Anjeun tiasa ngarasakeun jasa ieu:
1. Ngeunaan produk urang, urang tiasa nawiskeun konsumén jaminan sataun.
2. Urang bakal nganjang ka lagu customer urang rutin pikeun meunangkeun eupan balik berharga.
3. Mun anjeun mibanda patalékan salila operasi, kami baris mantuan anjeun angka aranjeunna kaluar dina munggaran waktu.

Modél: d-318

KUTIPAN          
Item No. Katerangan barang FOB NINGBO USD/pcs Bungkusan
<3000 3000-10000 10000PCS
QQ318 Gerakan otomatis diaktipkeun Dispenser Sabun suntik Finish 5.05 suntik Finish 4.88 suntik Finish 4.65 unggal dina kotak surat bodas;lajeng 24PCS / CTN, Ukuran karton: 412 * 275 * 245MM;22.200PCS / 925CTNs / 20 ';47.040PCS / 1960CTNS / 40 ';
Hurungkeun / OFF
Bahan:ABS
Indikator LCD:Nalika dihurungkeun atanapi dianggo lampu LCD janten héjo.Nalika pareum atanapi batréna lemah, tampilan LCDna beureum.
Tahan cai:IPX4
Volume Sabun:Max.220ML, teu kaasup
Kapasitas batré:3 accu AA (teu kaasup), gawéna 9 jam terus-terusan.
Ukuran modél(L: H: W): 95 * 180 * 80mm
Beurat: 266.4g (tanpa batré)
12

Langkung gancang kalayan sénsor infra red 2.5s

23

Cleaner kalayan busa padet

34

Leuwih gampang ti ngompa

45

Tetep kuman di bay

yaz

Nepi ka 2 BULAN PAGUNAAN (kalayan kapasitas ageung 220ml / 7.5oz)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali