Handheld Electric Fascia Gun Portabel Kuat Mini Otot Pijat Gun

Katerangan pondok:

Jero Tissue Otot Pijat Gun
Kauntungannana:
Ngurangan waktos recovery
Ngaronjat aliran getih
Ngabersihan asam laktat
Ngaleupaskeun knots otot
Ngarecah jaringan tapak tatu
Ngaronjat rentang gerak


Rincian produk

Tag produk

Modél: HGM-806

Item No.

Katerangan barang

Harga pajeg RMB ex-pabrik (yuan/set)

Sertipikat

Bungkusan

<3000

3000-10000

10000PCS

 

 

HGM-806

Jinis motor: 4026 brushless DC
Kapasitas batré: 2500mAh (18650 Li-on Batré 2pcs)
Pijat huluna: 4 urut sirah
Jarak amplitudo: 7.0mm
Torsi motor: 40 mN.m
Saklar: 5-posisi switch
Kadali layar rampa
Puteran Speed: 1400-3000RPM
Noise: ≤55db
Ngecas Time: 3-4hours
Waktos Gawé: 3-5 jam
Ukuran produk: 92 x 50 x 146 mm

190

187

185

FDAFCC, CE, ROHS

kantong lawon kotak alat + kotak surat

Fitur tina gun urut portabel
1. Alat urut kuat ieu dirancang pikeun bersantai otot kaserang, ngaronjatkeun getih sarta sirkulasi limfatik, sarta stimulating refleks manteng dina otot.
2. Éta portabel sareng gampang dianggo
3. Dilengkepan motor torsi tinggi brushless, alat dilahirkeun pikeun pagelaran luhur
4. Removable-kapasitas tinggi batré litium rechargeable
5. 6 tingkat speed konstan
6. Dipak kalawan 4 huluna urut béda nyadiakeun pangalaman urut profésional pikeun bagian awak béda
7. Ukuran leutik , Anjeun bisa mawa ka mana pisan merenah.

ec5be581bb96c6acc1f387a8699b8f7
ebd47b30fe46258d240d1d42f740139

spésifikasi

Kapasitas batré: 2500mAh (18650 Li-on Batré 2pcs)
Pijat huluna: 4 urut sirah
Jarak amplitudo: 7.0mm
Torsi motor: 40 mN.m
Saklar: 5-posisi switch
Kadali layar rampa
Puteran Speed: 1400-3000RPM
Noise: ≤55db
Ngecas Time: 3-4hours
Waktos Gawé: 3-5 jam
Ukuran produk: 92 x 50 x 146 mm

Kantétan sirah gun urut
Senjata urut kami disayogikeun sareng 4 portabel, gampang pikeun ngabersihan sirah anu tiasa ditukeurkeun.Babarengan huluna béda ngarojong rupa-rupa perlakuan pikeun ngarojong kaséhatan sarta kinerja Anjeun.

sirah buleud - Umum urut otot awak pinuh.Kantétan idéal pikeun beginners.

Sirah datar - Urut otot awak pinuh umum.Pikeun ngaronjat inténsitas jeung jero.

Sirah U ngawangun -Umum urut otot awak pinuh.Pikeun leuwih difokuskeun karya otot deeper.

Sirah bullet - Terapi titik pemicu.Pikeun maju localized urut otot jero.

d50226463c6f9cf5a47a0e3dd155c5d
c6caf36eedea9dae3e11c4490dc9817

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali