Jero Tissue Geter Otot Pijat Gun

Katerangan pondok:

Jero Tissue Otot Pijat Gun
Kauntungannana:
Ngurangan waktos recovery
Ngaronjat aliran getih
Ngabersihan asam laktat
Ngaleupaskeun knots otot
Ngarecah jaringan tapak tatu
Ngaronjat rentang gerak


Rincian produk

Tag produk

Modél: HGM-801A

Item No.

Katerangan barang

Harga pajeg RMB ex-pabrik (yuan/set)

Sertipikat

Bungkusan

<3000

3000-10000

10000PCS

 

 

HGM-801A

Jenis motor: 5025 brushless DC
Kapasitas batré: 2500mAh (18650 Li-on Batré 6pcs)
Pijat huluna: 6 urut sirah
Jarak amplitudo: 10.0mm
Torsi motor: 50 mN.m
Saklar: 5-posisi switch
Kadali layar rampa
Puteran Speed: 1400-2700RPM
Noise: ≤55db
Ngecas Time: 1.5-3hours
Waktos Gawé: 3-8 jam
Ukuran produk: 176,5 x 70 x 233,5 mm

215.00

212.00

210.00

FDAFCC, CE, ROHS

kantong lawon kotak alat + kotak surat

1.Naha anjeun peryogi IT----Pijat gun bisa mantuan pamaké ngagentos stiffness otot sarta soreness, ningkatkeun tekanan darah, ngaronjatkeun kaséhatan sakabéh jaringan lemes awak, komo deui, éta bisa nyegah fasciitis nu mangrupakeun jenis nyeri tur hese nyageurkeun peradangan disababkeun ku adhesion antara fascia jeung otot.
2.Full Awak Relief 5 Speed ​​& 6 Massage Kepala ---- gun serbaguna fitur 5 speed adjustable / frékuénsi & 4 tips sirah urut pikeun targeting titik tekanan dina beuheung, balik, anak sapi, leg, taktak, hip sareng nu sanesna.
3. Ergonomic Lightweight Desain ---- The ergonomic aluminium alloy logam awak massager ensures yén Pijat Gun henteu ngan lightweight tapi ogé awét.Pakem silikon lemes sareng gampang dina panangan, nyegah slip sareng ragrag tina panangan sareng mastikeun anjeun gaduh kadali pinuh ku frékuénsi sareng inténsitas terapi otot anjeun.
4. LED Touchscreen ---- LED touchscreen ngidinan Anjeun pikeun nyaluyukeun 5 tingkat speed béda, dumasar kana grup otot anjeun sarta preferensi anjeun sorangan.

ec5be581bb96c6acc1f387a8699b8f7
ebd47b30fe46258d240d1d42f740139

spésifikasi

Kapasitas batré: 2500mAh (18650 Li-on Batré 6pcs)
Pijat huluna: 6 urut sirah
Jarak amplitudo: 10.0mm
Torsi motor: 50 mN.m
Saklar: 5-posisi switch
Kadali layar rampa
Puteran Speed: 1400-2700RPM
Noise: ≤55db
Ngecas Time: 1.5-3hours
Waktos Gawé: 3-8 jam
Ukuran produk: 176,5 x 70 x 233,5 mm

Kantétan sirah gun urut
Senjata urut kami disayogikeun sareng 6 portabel, gampang pikeun ngabersihan sirah anu tiasa ditukeurkeun.Babarengan huluna béda ngarojong rupa-rupa perlakuan pikeun ngarojong kaséhatan sarta kinerja Anjeun.

sirah buleud - Umum urut otot awak pinuh.Kantétan idéal pikeun beginners.

sirah buleud leutik - Umum urut otot awak pinuh.Pikeun leuwih difokuskeun karya otot deeper.

Sirah datar - Urut otot awak pinuh umum.Pikeun ngaronjat inténsitas jeung jero.

sirah pneumatic - Pijat pikeun otot sénsitip.Pikeun ngatur éta daérah anu langkung nyeri.

Sirah tulang tonggong - urut otot tulang tonggong.Kantétan sirah husus.

Sirah datar badag - Wewengkon otot.Ngurangan tightness otot, ningkatkeun kalenturan

d50226463c6f9cf5a47a0e3dd155c5d
c6caf36eedea9dae3e11c4490dc9817

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali