Taros Kami

Ningbo Zhaolong Optoelectronic Technology Co., Ltd.

Alamat

58, Jalan Yongning, Yuyao, Zhejiang, Cina (Daratan)

Telepon

0086-574-62652906

0086-574-62652905

0086-574-62652907

0086-574-62652909

0086-574-62652910

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami