Barudak rumah tangga calakan induksi busa cuci dispenser sabun

Katerangan pondok:

Dispenser sabun otomatis, teu aya kontak cuci tangan.
Robah metodeu mencét manual tradisional sareng metodeu bubuka, pamitan kana léngkah-léngkah anu pikasieuneun.


Rincian produk

Tag produk

Modél: b-318

KUTIPAN          
Item No. Katerangan barang FOB NINGBO USD/pcs Bungkusan
<3000 3000-10000 10000PCS
QQ318 Gerakan otomatis diaktipkeun Dispenser Sabun suntik Finish 5.05 suntik Finish 4.88 suntik Finish 4.65 unggal dina kotak surat bodas;lajeng 24PCS / CTN, Ukuran karton: 412 * 275 * 245MM;22.200PCS / 925CTNs / 20 ';47.040PCS / 1960CTNS / 40 ';
Hurungkeun / OFF
Bahan:ABS
Indikator LCD:Nalika dihurungkeun atanapi dianggo lampu LCD janten héjo.Nalika pareum atanapi batréna lemah, tampilan LCDna beureum.
Tahan cai:IPX4
Volume Sabun:Max.220ML, teu kaasup
Kapasitas batré:3 accu AA (teu kaasup), gawéna 9 jam terus-terusan.
Ukuran modél(L: H: W): 95 * 180 * 80mm
Beurat: 266.4g (tanpa batré)

Jasa Kami
1. Nawiskeun harga kalapa jeung kualitas pangalusna.
2. respon Gancang pikeun panalungtikan, sarta pangiriman gancang.
3. Sistim kadali kualitas profésional.
4. Nyadiakeun layanan OEM / ODM.Tim desain sareng rékayasa anu berpengalaman.
5. mesin produksi canggih

Fitur
1. Desain modular, merenah pikeun ngabongkar jeung ngumpul
2. Sakabeh mesin ngawengku panutup a, alat sensor, pompa, jeung botol, unggal sahijina tiasa gampang masang sarta uninstall sarta ngaganti.
3. Rojongan batré 6v / 1A dc
4. Rojongan pikeun opat pompa béda nu busa, semprot, gél, Aerosols
5. Batré dirancang pikeun masang dina tonggong mesin, gampang dipasang
6. Hiji titik sensing jalan ngan sakali dina hiji waktu pikeun nyegah leakage

1. Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?
Kami produsén sareng pabrik sorangan, persetujuan BSCI.

2. Dispenser hand sanitizer hadir sareng 3 pompa?Naha pompa bakal diganti?
Hiji dispenser bakal hadir sareng hiji pompa.Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nawiskeun pompa tambahan pikeun ngagantian.Semprot / serelek / pompa busa.

3. Pompa mana anu hadé pikeun alkohol cair atanapi gél?
Pompa semprot: cocog pikeun cai, alkohol sareng cair henteu kandel.
Pompa serelek: cocog pikeun cai, alkohol, gél, disinféktan sanitizer tangan sareng sajabana.
Pompa busa: cocog pikeun sanitizer leungeun sareng cairan berbusa

4. Dupi éta batré dioperasikeun?Atawa Listrik?
Éta 4pcs batré ukuran C dioperasikeun, sarta gawéna kalayan DC listrik ku adaptor DC.Duanana fungsi dina hiji dispenser.

5. Dupi éta dosage adjustable?
Teu adjustable.Éta menyemprot 1 ml unggal waktos.

6. Naha anjeun tiasa nyitak LOGO dina dispenser sanitizer tangan otomatis atanapi bungkusan khusus?
Leres, nyitak LOGO konsumén sareng ngaropéa bungkusan tiasa waé.

Keunggulan Kami :
1, Langkung ti 15 taun induksi Infrabeureum sareng pangalaman produksi.
2, nyertakeun 15.000 méter pasagi.Urang beroperasi fasilitas 18.000-méter pasagi outfitted kalawan bengkel pikeun suntik plastik, produksi PCB Surface ningkatna jeung assembly kamar.Kapasitas bulanan nyaéta 200.000 unit.
3, defects Low: ngadalikeun produk cacad dina ± 0,5%.
4, Nyadiakeun layanan jaminan lila 12 bulan pikeun sakabéh produk.
5, Ngalamar profésional hiji-on-hiji jasa, ngawalon patarosan anjeun dina waktu.
6, Sampel Cost bisa refunded mun anjeun nempatkeun urutan formal.
7, Bébas Pangiriman ka pangiriman angkutan barang anu ditunjuk di Cina.
8, Prioritas pikeun meunangkeun info produk panganyarna kami sanggeus gawé babarengan urang.

12

Langkung gancang kalayan sénsor infra red 2.5s

23

Cleaner kalayan busa padet

34

Leuwih gampang ti ngompa

45

Tetep kuman di bay

yaz

Nepi ka 2 BULAN PAGUNAAN (kalayan kapasitas ageung 220ml / 7.5oz)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali