Brushless Massager 30 speed Low Sora Geter Otot Pijat Gun

Katerangan pondok:

Jero Tissue Otot Pijat Gun
Kauntungannana:
Ngurangan waktos recovery
Ngaronjat aliran getih
Ngabersihan asam laktat
Ngaleupaskeun knots otot
Ngarecah jaringan tapak tatu
Ngaronjat rentang gerak


Rincian produk

Tag produk

Modél: HGM-805

Item No.

Katerangan barang

Harga pajeg RMB ex-pabrik (yuan/set)

Sertipikat

Bungkusan

<3000

3000-10000

10000PCS

 

 

HGM-805

Jinis motor: 4026 brushless DC
Kapasitas batré: 2500mAh (18650 Li-on Batré 2pcs)
Pijat huluna: 4 urut sirah
Jarak amplitudo: 7.0mm
Torsi motor: 40 mN.m
Saklar: 5-posisi switch
Kadali layar rampa
Puteran Speed: 1400-3000RPM
Noise: ≤55db
Ngecas Time: 3-4hours
Waktos Gawé: 3-5 jam
Ukuran produk: 147 x 60 x 182 mm

190

187

185

FDAFCC, CE, ROHS

kantong lawon kotak alat + kotak surat

[PILUNG PIJAT MULTI FUNGSI]:Pijat gun bisa mantuan pamaké nulungan stiffness otot sarta nyeri, ngaronjatkeun kaséhatan sakabéh jaringan lemes awak.
[PÉSIL URUT TÉH]:Lumayan salila digawé, nyadiakeun urut jaringan jero hébat.
[VERSI ANYAR]:Massager ngadopsi motor kualitas luhur, gaduh fungsi dissipation panas ultra-kuat, teu aya kacilakaan.Bisa ngajalankeun pikeun lila sarta moal eureun digawé sabab gerakan overheated.Dina waktu nu sarua, kapang-precision tinggi ngajadikeun sirah mesin jeung awak pageuh disambungkeun, sarta noise dina prosés ngajalankeun bisa éféktif ngurangan ku ngageser lemes.

spésifikasi

Kapasitas batré: 2500mAh (18650 Li-on Batré 2pcs)
Pijat huluna: 4 urut sirah
Jarak amplitudo: 7.0mm
Torsi motor: 40 mN.m
Saklar: 5-posisi switch
Kadali layar rampa
Puteran Speed: 1400-3000RPM
Noise: ≤55db
Ngecas Time: 3-4hours
Waktos Gawé: 3-5 jam
Ukuran produk: 147 x 60 x 182 mm

Kantétan sirah gun urut
Senjata urut kami disayogikeun sareng 4 portabel, gampang pikeun ngabersihan sirah anu tiasa ditukeurkeun.Babarengan huluna béda ngarojong rupa-rupa perlakuan pikeun ngarojong kaséhatan sarta kinerja Anjeun.

sirah buleud - Umum urut otot awak pinuh.Kantétan idéal pikeun beginners.

Sirah datar - Urut otot awak pinuh umum.Pikeun ngaronjat inténsitas jeung jero.

Sirah U ngawangun -Umum urut otot awak pinuh.Pikeun leuwih difokuskeun karya otot deeper.

Sirah bullet - Terapi titik pemicu.Pikeun canggih urut otot jero lokal.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali