Awak Massager Gun Jero tekenan nulungan Pijat Gun

Katerangan pondok:

Jero Tissue Otot Pijat Gun
Kauntungannana:
Ngurangan waktos recovery
Ngaronjat aliran getih
Ngabersihan asam laktat
Ngaleupaskeun knots otot
Ngarecah jaringan tapak tatu
Ngaronjat rentang gerak


Rincian produk

Tag produk

Modél: HGM-803

Item No.

Katerangan barang

Harga pajeg RMB ex-pabrik (yuan/set)

Sertipikat

Bungkusan

<3000

3000-10000

10000PCS

 

 

HGM-803

Jenis motor: 5025 brushless DC
Kapasitas batré: 2500mAh (18650 Li-on Batré 6pcs)
Pijat huluna: 6 urut sirah
Jarak amplitudo: 10.0mm
Torsi motor: 50 mN.m
Saklar: 5-posisi switch
Kalayan fungsi Pilihan sirah urut
Kadali layar rampa
Puteran Speed: 1400-2700RPM
Noise: ≤55db
Ngecas Time: 1.5-3hours
Waktos Gawé: 3-8 jam
Ukuran produk: 160 x 62 x 238 mm

215.00

212.00

210.00

FDAFCC, CE, ROHS

kantong lawon kotak alat + kotak surat

Fitur:
* Otot Pijat Gun naek ka 3000 RPM, ngamungkinkeun pikeun relief otot maksimum.
* 5 KECEPATAN pikeun anjeun milih: Pilih antara 5 kacepetan geter anu béda pikeun milarian anu paling pas pikeun otot anjeun.
* Kacepetan luhur super jempé: gun urut jaringan nganggo motor torsi tinggi anu kuat sareng téknologi Pangurangan Noise Anyar.
* Pistol urut geter hadir sareng 4 sirah urut: nyayogikeun pangalaman urut santai sareng ngirangan karusakan tulang.
fungsi:
* Ngabantosan ngagentos nyeri otot sareng kaku / Ningkatkeun rentang gerak / Ngaronjatkeun sirkulasi / Ngagancangkeun pemanasan sareng pamulihan.
* Pistol urut otot jero nyaéta tanpa kabel sareng Ringan-beurat, gampang dianggo pikeun diri - pelepasan myofascial.
* Pikeun atlit latihan: Ngaleungitkeun nyeri otot saatos latihan athletic sareng crossfit.
* Pikeun terapi fisik pribadi: relief nyeri jaringan lemes sareng bantuan chiropractor.

ec5be581bb96c6acc1f387a8699b8f7
ebd47b30fe46258d240d1d42f740139

spésifikasi

Kapasitas batré: 2500mAh (18650 Li-on Batré 6pcs)
Pijat huluna: 6 urut sirah
Jarak amplitudo: 10.0mm
Torsi motor: 50 mN.m
Saklar: 5-posisi switch
Kadali layar rampa
Puteran Speed: 1400-2700RPM
Noise: ≤55db
Ngecas Time: 1.5-3hours
Waktos Gawé: 3-8 jam
Ukuran produk: 176,5 x 70 x 233,5 mm

Kantétan sirah gun urut
Senjata urut kami disayogikeun sareng 6 portabel, gampang pikeun ngabersihan sirah anu tiasa ditukeurkeun.Babarengan huluna béda ngarojong rupa-rupa perlakuan pikeun ngarojong kaséhatan sarta kinerja Anjeun.

sirah buleud - Umum urut otot awak pinuh.Kantétan idéal pikeun beginners.

sirah buleud leutik - Umum urut otot awak pinuh.Pikeun leuwih difokuskeun karya otot deeper.

Sirah datar - Urut otot awak pinuh umum.Pikeun ngaronjat inténsitas jeung jero.

sirah pneumatic - Pijat pikeun otot sénsitip.Pikeun ngatur éta daérah anu langkung nyeri.

d50226463c6f9cf5a47a0e3dd155c5d
c6caf36eedea9dae3e11c4490dc9817

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali