Dispenser Cairan Otomatis Sénsor Dispenser Sabun Otomatis Tanpa Sentuhan

Katerangan pondok:

Dispenser sabun otomatis, teu aya kontak cuci tangan.
Robah metodeu mencét manual tradisional sareng metodeu bubuka, pamitan kana léngkah-léngkah anu pikasieuneun.


Rincian produk

Tag produk

Otomatis Foaming Sabun Dispenser

Desain bebek anu pikaresepeun ngajantenkeun murangkalih sumanget pikeun ngumbah leungeun!

Réspon Gancang sensor Infrabeureum kalayan rentang induksi lega
Dispenser sabun bébas leungeun higienis ngajaga kokotor, kokotor, sareng kuman tina daérah "bersih"

Deukeut médan Infrabeureum Sénsor

Batré Dioperasikeun
Merlukeun Batré Alkali 3-AA (teu kaasup)

Merlukeun Foaming Sup Ngan
Anggo ukur Sabun cair BERBISA.Anjeun tiasa nganggo sabun cair biasa sareng éncér dina nisbah 3:1 (Cai: Sabun) atanapi mésér sabun berbusa cair anu tos didamel.(Sabun Teu Kaasup

Tahan cai: IPX4

Toél sénsor leungeun.Lampu LED héjo hartina Siap dispense sabun.
Lampu LED Beureum hartina batré lemah.

Pikeun Ngagunakeun

-Sakali batréna dimuat, éta pangalusna pikeun nahan dispenser ti tukang - kalawan leungeun nyanghareup jauh ti irung (sensor) pikeun pindah ka lokasi nu dipikahoyong dina tilelep.Upami teu kitu, upami nahan ti sisi atanapi payun, sénsor infra red médan caket bakal dipicuna, sareng sabun bakal dikaluarkeun.
-Tempatkeun leungeun handapeun pamatuk Bebek pikeun ngeusian sabun berbusa.Lampu indikator bakal héjo nalika batréna pinuh.
- Balikkeun leungeun ka sénsor deui upami anjeun hoyong langkung seueur sabun anu dikaluarkeun.Sensor bakal janten biru.
-Lampu Indikator LED bakal beureum nalika batréna lemah.
Modél produk: QQ318
Tegangan dipeunteun: 4.5V
Beurat Net: 0,59 .lbs.tanpa batré
Bahan: ABS
Ukuran: 3.74 "L * 3.15" W * 7.1H"

Fitur produk

1.Touchless gancang-response sensor Infrabeureum.Ngaleungitkeun kontaminasi silang kuman ku cara ngaktipkeun sabun berbusa otomatis.
2.IPX4 waterproof na ABS luar luar ensures yén dispenser Sabun bakal neruskeun dianggo nalika mishaps lumangsung nalika accidently turun dina cai.
3.Quick respon sensor infra red bisa dispense foaming sabun dina 2.5 detik kana aktivasina.Waktos réspon anu gancang hartosna cuci tangan higienis sareng teu aya usaha.
4.Multi-pamakéan Sabun Dispenser bisa dipaké pikeun Sabun cuci piring, leungeun-sabun dispenser, atawa mandi jeung mandi dispenser sabun.

Modél: c-318

KUTIPAN          
Item No. Katerangan barang FOB NINGBO USD/pcs Bungkusan
<3000 3000-10000 10000PCS
QQ318 Gerakan otomatis diaktipkeun Dispenser Sabun suntik Finish 5.05 suntik Finish 4.88 suntik Finish 4.65 unggal dina kotak surat bodas;lajeng 24PCS / CTN, Ukuran karton: 412 * 275 * 245MM;22.200PCS / 925CTNs / 20 ';47.040PCS / 1960CTNS / 40 ';
Hurungkeun / OFF
Bahan:ABS
Indikator LCD:Nalika dihurungkeun atanapi dianggo lampu LCD janten héjo.Nalika pareum atanapi batréna lemah, tampilan LCDna beureum.
Tahan cai:IPX4
Volume Sabun:Max.220ML, teu kaasup
Kapasitas batré:3 accu AA (teu kaasup), gawéna 9 jam terus-terusan.
Ukuran modél(L: H: W): 95 * 180 * 80mm
Beurat: 266.4g (tanpa batré)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali