Ningbo Zhaolong Optoelectronic Technology Co., Ltd.

A aktip di sakuliah dunya sarta produsén ngarah, nu husus dina alat-alat listrik Smart home kalawan pangalaman leuwih 10 taun.

companyzhanshi

ZhaoLong nyaéta aktip di sakuliah dunya sarta produsén ngarah, anu specializes di ngahasilkeun sarta ngamekarkeun lampu peuting, lampu LED, artikel rumah tangga, hadiah na alat rumah tangga jeung pangalaman leuwih 20 taun.Kami mangrupikeun produsén emas tina seueur merek anu kasohor di dunya, Sadaya produk nampi UL&CUL, CE, Sertipikat FCC.Kami gaduh sistem manajemen kualitas anu lengkep sareng ilmiah.Kakuatan, integritas, kualitas sareng jasa kami parantos nampi pangakuan dunya.
Staf dagang basa Inggris kami sareng pangalaman éksténsif bakal ngadangukeun pamundut anjeun sareng ngabantosan anjeun milih barang anu pas pikeun pasar anjeun dumasar kana kabutuhan anjeun.Éta ogé bakal ngabantosan anjeun sareng sadaya dokuméntasi pengiriman sareng adat. Hayu urang mindahkeun produk anjeun ka pasar langkung gancang kalayan jasa profésional kami.Mun anjeun kabetot dina salah sahiji produk urang atanapi hoyong ngabahas hiji urutan customer pikeun OEM / ODM, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Jeung anjeun wilujeng sumping nganjang ka pabrik urang komunikasi pikeun gawé babarengan salajengna.kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng klien di sakumna dunya.

ZhaoLong perenahna di Yuyao, Propinsi Zhejiang, Cina, sarta nyertakeun 15.000 méter pasagi.Urang beroperasi fasilitas 18.000-méter pasagi outfitted kalawan bengkel pikeun suntik plastik, produksi PCB Surface ningkatna jeung assembly kamar.IQC kana prosedur QA anu ISO 9 0 0 I Certified.Kami ngagaduhan tim R&D sareng nyayogikeun jasa OEM & ODM.Kami parantos ngadamel seueur modél anu disaluyukeun pelanggan kalayan desain kreatif sareng fungsi anu saé.Eta geus mantuan customer urang meunang leuwih market.Our produk geus wareg rébuan konsumén di sakuliah dunya.pangalaman urang, téhnologis pangaweruh-kumaha jeung fasilitas produksi canggih ngamungkinkeun urang pikeun nawiskeun produk kualitas dina harga paling kalapa dina produk éléktronik konsumén field.We fokus kana ngembangkeun produk anyar jeung ngaronjatkeun proses manufaktur.mastikeun ngadalikeun sakabeh proses, terus ngaronjatkeun kualitas produk jeung cobaan pangalusna kami pikeun minuhan sarat konsumén '.

Sertipikat

zs

Hayu urang mindahkeun produk anjeun ka pasar gancang kalayan layanan profésional kami.Kontak AS kiwari.